Business Hi-Tech

Dan Ostahie va rămâne unicul administrator al companiei Complet Electro Serv, cu afaceri de 339 mil. lei în 2017

Dan Ostahie va rămâne unicul administrator al companiei...

Autor: Adrian Seceleanu

15.03.2019, 00:00 337

Compania Complet Electro Serv, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de echipamente IT&C, electronice şi electrocasnice, dintre care unele şi sub brandul propriu, cu afaceri de 339 mil. lei (74 mil. euro) în 2017, va avea un administrator unic - pe Dan Ostahie, acţionarul majoritar al societăţii, conform unei propuneeri care urmează să fie discutată în data de 15 aprilie, conform unui document publicat în Monitorul Oficial de firmă.

„Se convoacă Adunarea generală extraordinară a acţionarilor, cu următoarea ordine de zi: propunerea revocării mandatelor de administrator al domnului Cristian Laza şi al domnului Bogdan Geanta; propunerea administrării societăţii de către un administrator unic; administratorul societăţii este Dan Ostahie, cu un mandat de 4 (patru) ani“, conform documentului.

Compania înfiinţată în anul 1991 oferea iniţial servicii de reparaţii şi asambla computere. Ulterior compania a început să ofere şi servicii de distribuţie şi a lansat şi echipamente IT&C, electronice şi electrocasnice sub brandurile proprii Myria, Simbio, Everest şi Vortex. În 2017 compania a avut un profit net de 10 mil. lei (2,2 mil. euro), în creştere cu 174,3% faţă de anul anterior, corespondent unei marje de câştig net de 3%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO