Business Hi-Tech

Dan Vidraşcu, CEO Elefant.ro: „Ecom­merce-ul nu a ajuns încă la matu­ritate, este abia începutul. Cei mai mulţi clienţi îşi cumpără încă produsele din offline”

Dan Vidraşcu, CEO Elefant.ro: „Ecom­merce-ul nu a...

Autor: Ştefan Stan

25.03.2017, 00:00 900

Retailerul online Elefant.ro ar putea vinde opera­ţiunile după ce ajunge la o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro, prag pe care compania estimează că îl va depăşi în 2019.

„Există un orizont de exit de 3-5 ani. Cred că după 2019, când vom depăşi pragul de 100 mil. euro, vom putea vinde. Ve­dem o oportunitate extraor­di­nară în ceea ce în­seam­­nă piaţa online din România. Ecom­merce-ul nu a ajuns încă la matu­ritate, este abia începutul. Cei mai mulţi clienţi îşi cumpără încă produsele din offline“, a declarat Dan Vidraşcu, CEO Elefant.ro.

Elefant.ro se îndreaptă anul acesta spre o cifră de afa­ceri de 45 mil. euro, după ce anul trecut a crescut businessul cu 70%, la aproximativ 27 de milioane de euro.

„Anul trecut parfumeria şi cosmeticele au depăşit vân­zările de cărţi, care istoric erau pe primul loc, şi au ajuns la aproximativ o treime din cifra de afaceri“.

Elefant.ro este controlată de fondul de investiţii Axxess Capital, care a intrat în acţio­nariat anul trecut după o ma­jo­rare de capital de 5 mil. euro şi de Catalyst România, po­trivit celor mai recente da­te disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO