Business Hi-Tech

Daniel Dines, CEO UiPath: Fondurile care au investit în noi consideră că putem creşte de 5 sau 10 ori. ”Putem ajunge cea mai mare companie din Estul Europei”

Daniel Dines, CEO UiPath: Fondurile care au investit în...

Autor: Alex Ciutacu

06.03.2018, 15:03 1929

Start-up-ul UiPath, specializat în dezvoltarea de soluţii pentru auto­matizarea proceselor in­terne ale unei companii cu aju­torul roboticii, a obţinut o finanţare de 153 de milioane dolari în seria B de finanţare, după un an cu o creştere record. Noua finanţare, condusa de fondul de investiţii Accel şi sprijinita de Capital G, fondul de investiţii din spatele Google, şi Kleinder Perkins Caufield&Byers, fondul care a pariat încă de la început pe Amazon, AOL şi EA, propulsează compania la o evaluare de 1,1 mld. dolari.

“Fondurile care au investit în noi consideră că putem creşte de 5 sau 10 ori. Noi credem că putem ajunge cea mai mare companie din Estul Europei, a declarat Daniel Dines, CEO al companiei.

”Pentru noi este foarte greu să găsim ingineri de software în România la calitatea pe care o vrem. Ţinta este să angajăm 1% din cei mai buni ingineri de software din România. Noi, împreună cu o companie din Statele Unite şi Marea Britanie, acoperim 80% din acestă piaţă.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO