Business Hi-Tech

Dave Ubachs, executive vice president global technology, Edenred: La nivel de grup, soluţiile digitale reprezintă peste 85% din volumul de afaceri. Majoritatea soluţiilor vor fi disponibile, în curând, doar digital

Dave Ubachs, executive vice president global technology, Edenred: Obiectivele principale sunt migrarea în cloud, accelerarea digitalizării şi dezvoltarea soluţiilor inovatoare de plată.

Dave Ubachs, executive vice president global technology, Edenred: Obiectivele principale sunt migrarea în cloud, accelerarea digitalizării şi dezvoltarea soluţiilor inovatoare de plată.

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.07.2021, 21:20 182

„Luăm în calcul să revenim complet la birou în viitorul apropiat, dacă situaţia se îmbunătăţeşte, dar vom continua să oferim angajaţilor posibilitatea de a lucra de acasă două zile pe săptămână.”

Grupul Edenred, furnizor de beneficii extrasalariale fixe şi flexibile pentru angajaţi şi dezvoltator de soluţii IT, anunţă că majoritatea soluţiilor dezvoltate de echipele de tehnologie din cadrul companiei de vor fi complet digitale, având în vedere că în urma crizei sanitare acestea au fost cele care au susţinut activitatea jucătorilor şi instituţiilor. „Soluţiile digitale sunt omniprezente în ecosistemul Edenred: soluţii pe carduri electronice, aplicaţii mobile sau platforme web. Majoritatea soluţiilor noastre vor fi disponibile, în curând, doar digital pentru milioane de oameni din întreaga lume, context în care trebuie să acţionăm ca o companie de tehnologie, pentru a înţelege nevoile reale. La nivel de grup, soluţiile digitale reprezintă 86% din volumul de afacerii”, a spus pentru ZF Dave Ubachs, executive vice president global technology în cadrul Edenred.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO