Business Hi-Tech

De ce nu a lansat Apple iPhone 5? "Pentru Steve" spune un cititor ZF

De ce nu a lansat Apple iPhone 5? "Pentru Steve" spune un cititor ZF

Autor: Adrian Voicu

12.10.2011, 18:45 733

Deşi pare forţat, multe elemente legate de lansarea smartphone-ului iPhone 4S de către Apple par să ducă la o concluzie destul de simplă. iPhone 4S este de fapt un omagiu adus fondatorului Apple, ţinând cont tocmai de faptul că Steve Jobs a murit a doua zi, după lansarea telefonului.

Conform unui cititor ZF, iPhone 4S de fapt se traduce prin "iPhone for Steve", iar o asemenea teorie pare să aibă tot mai mult succes între fanii Apple.

Conform acestora, data de 14 octombrie, ziua în care va fi lansat pe piaţă telefonul, este deja numită Ziua Steve Jobs.

Studiocom, o agenţie de publicitate, a realizat deja un site social unde utilizatorii se pot reuni pentru a împărtăşi sentimentele legate de moartea fondatorului Apple.

Pe site, fanii sunt întâmpinaţi cu următorul text: "Îi admirăm munca. I-am îmbrăţişat viziunea. Şi iubim ceea ce a adus el pe lume. Să ne rezervăm o zi pentru al onora pe acesta şi pentru a-i mulţumi. Toţi oamenii din lume sunt invitaţi să participe - în viaţa reală, pe Facebook, pe Twitter şi aici".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO