Business Hi-Tech

De ce pleaca Dan Bulucea dupa 12 ani de la Microsoft

De ce pleaca Dan Bulucea dupa 12 ani de la Microsoft

Dan Bulucea, director de marketing si business al Microsoft Romania: Nu a fost o demisie fortata, ci este vorba de o buna intelegere cu managementul companiei. Unul dintre principalele motive pentru care am plecat este ca imi doream sa fac ceva nou dupa 12 ani de experienta in cadrul Microsoft.

28.03.2010, 23:06 515

Dan Bulucea, directorul de marketing si business al MicrosoftRomania, a demisionat din cadrul companiei, motivul invocat fiinddorinta de a face altceva nou dupa 12 ani in cadrul producatoruluiamerican de software.

"Nu a fost o demisie fortata, ci este vorba de o buna intelegerecu managementul companiei. Unul dintre principalele motive pentrucare am plecat este ca imi doream sa fac ceva nou dupa 12 ani deexperienta in cadrul Microsoft", a declarat Bulucea pentru ZF. Elva ramane in cadrul companiei pana pe 30 aprilie, "pentru a asigurao buna tranzitie". Dan Bulucea a fost numit in functia de directorde marketing si business (BMO Lead) al Microsoft Romania,reprezentanta locala a producatorului american de software, in2006, dupa ce a ocupat timp de trei ani functia de Senior PlatformStrategy Manager la Centrul Microsoft pentru Europa Centrala si deEst din Germania. Dan Bulucea a declarat ca are in prezent ofertedin alte parti si ca evalueaza alternativele, una dintre acesteafiind inceperea unei afaceri in domeniul IT&C. "Evaluezalternativele, una dintre acestea fiind o afacere in IT, dar inprezent nu am nimic de anuntat. Acum ma concentrez asupraresponsabilitatilor din cadrul Microsoft pana la sfarsitul luniiaprilie cand voi pleca". Potrivit lui Bulucea, procesul derecrutare pentru un nou director de marketing va incepe in aceastasaptamana. "Initial va fi nominalizat un angajat din cadrulcompaniei care sa preia responsabilitatile mele, dar ne dorim caprocesul de selectie sa fie deschis si pentru persoanele dinstrainatate", a declarat el, fara a preciza vreun nume. "BMO Leadeste o pozitie extrem de complexa, care necesita nu doar cunostintespecifice de IT business", a precizat directorul de resurse umaneal Microsoft Romania, Cosmin Bordea, citat de Mediafax. VeniturileMicro soft in Romania au fost in 2008 de 30 mil. euro, iar profitulde 5,2 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO