Business Hi-Tech

Declaraţie şoc făcută de Steve Jobs: "Drogurile m-au ajutat să văd ceea ce este important"

Declaraţie şoc făcută de Steve Jobs: "Drogurile m-au ajutat să văd ce este important"

Autor: Adrian Voicu

23.10.2011, 14:44 10140

Steve Jobs, vizionarul care a schimbat istoria IT&C-ului prin gadgeturile realizate de Apple, ar fi declarat autorului biografiei sale, Walter Isaacson, că drogurile l-au ajutat să îşi dea seama de ceea ce este important.

"Utilizarea LSD-ului mi-a întărit hotărârea cu privire la ceea ce este important: realizarea de lucruri măreţe şi nu de bani, repunerea acestora în istoria şi conştiinţa umană cât mai bine cu putinţă", a spus Jobs în biografia "Steve Jobs", ce urmează a fi lansată pe piaţă luni.

Cofondatorul Apple l-a acuzat pe preşedintele Microsoft, Bill Gates, că este "lipsit de imaginaţie", spunând că în viaţa lui nu a inventat nimic.

"Bill este pur şi simplu lipsit de imaginaţie şi nu a inventat niciodată nimic, din acest motiv cred că îi stă mult mai bine acum în poziţia de filantrop decât în cea din IT", ar fi spus Jobs biografului, conform The Telegraph.

Autorul spune că Jobs a murit regretând faptul că a întârziat atât de mult în a-şi vindeca boala, prin încercările sale de a se vindeca prin medicină alternativă.

A încercat să se vindece prin şedinţe de acupunctură, bând sucuri speciale de fructe, vizitarea persoanelor "spirituale" şi folosirea altor tratamente pe care le-a găsit pe internet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO