Business Hi-Tech

Deloitte încheie parteneriate cu Druid, Future WorkForce şi RPAbox pentru dezvoltarea de asistenţi virtuali şi soluţii de automatizare a proceselor dedicate departamentelor juridice, financiare şi de HR

Deloitte încheie parteneriate cu Druid, Future WorkForce...

Autor: Cristina Bellu

12.05.2020, 10:41 267

Deloitte România şi casa de avocatură Reff & Asociaţii afiliată Deloitte anunţă încheierea unor parteneriate cu Druid, Future WorkForce şi RPAbox, jucători în domeniul transformării digitale, pentru crearea unor soluţii precum chatboţi, soluţii pentru automatizarea proceselor repetitive şi manuale prin tehnologie RPA şi algoritmi de procesare a limbajului natural, dedicate departamentelor juridice, financiare şi resurse umane.

„Domeniul juridic a început să se transforme cu ajutorul tehnologiei, care permite departamentelor juridice să îşi sporească eficienţa, să reducă costurile şi riscurile şi, cel mai important, să degreveze avocaţii de sarcinile repetitive, astfel încât aceştia să se poată concentra pe aspectele strategice. Deloitte şi Reff & Asociaţii au creat un ecosistem de soluţii tehnologice care facilitează această transformare. Cele trei noi parteneriate ne permit să extindem acest ecosistem şi să combinăm expertiza profesioniştilor în domeniul juridic şi în tehnologie pentru dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi şi de soluţii de automatizare a proceselor de business", explică Simina Mut, Director al Centrului de Excelenţă Deloitte Legal.

Soluţiile vor fi create şi personalizate de către experţii Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal România şi echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanţă în management, alături de Druid, Future WorkForce şi RPAbox.

„Deloitte este recunoscut drept lider global în domeniul transformării digitale şi al consultanţei în tehnologie, datorită competenţelor distinctive şi alianţelor globale cu companii specializate în tehnologie. Echipa din România are aceeaşi abordare, care include încheierea de parteneriate cu companii care sunt lideri locali în domeniile lor de activitate, pentru a crea soluţii inovatoare ce sprijină mediul de afaceri românesc în procesul de transformarea digitală, proces absolut necesar în contextul pandemiei de COVID-19”, adaugă Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanţă şi Managementul Riscului, Deloitte Romania.

Prin intermediul platformei Druid, dezvoltată de Liviu Drăgan, Deloitte România îşi propune să sprijine companiile private şi publice să proiecteze şi să implementeze fluxuri pentru chatboţi şi programe de guvernanţă, prin soluţii pentru gestionarea măsurilor de instituire a moratoriului bancar, chatboţi pentru departamentele juridice şi de resurse umane, uşor de implementat şi accesibile prin numeroase canale de comunicare, cum ar fi MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web ale corporaţiilor.

De asemenea, echipa Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal România va colabora cu Future WorkForce, una dintre primele companii care a dezvoltat un algoritm propriu de procesare a limbajului natural pentru limbile din Europa Centrală şi de Est, pentru a crea soluţii automate de revizuire a documentelor şi textelor legislative.

În cadrul parteneriatului cu RPAbox, una dintre companiile lider în automatizarea proceselor robotizate, Deloitte România va oferi consultanţă privind procesele de business pentru implementarea unei soluţii care poate automatiza procesele repetitive şi manuale în domeniul juridic şi de guvernanţă.

Aceste noi parteneriate contribuie la ecosistemul de soluţii tehnologice creat de Deloitte pe plan local, care include platforma de automatizare Processo, o soluţie creată de experţii Deloitte ce permite companiilor să creeze modele de afaceri şi de decizie şi să le integreze cu sistemele pe care le folosesc deja, precum şi soluţiile digitale pentru instituţiile financiare dezvoltate în cadrul parteneriatului strategic cu FintechOS.
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO