Business Hi-Tech

Depanero adaugă încă două branduri în portofoliu şi va crea 30 de noi locuri de muncă

Depanero adaugă încă două branduri în portofoliu şi...

Autor: Oana Stupinean

04.12.2015, 00:00 4356

Depanero, compania de service pentru echipamente electro-IT, electrocasnice, tablete şi telefoane deţinută de retailerul eMag, a semnat contracte şi cu producătorii de computere Toshiba şi Medion, astfel că va angaja încă 30 de persoane în primul semestru al anului viitor.

„Peste 60 de angajaţi s-au alăturat echi­pei Depanero de la începutul anului şi până în prezent, nu­mă­rul de salariaţi ajungând la 300. Avem în plan creşterea echipei cu 20 - 30 de angajaţi în următoarea jumătate de an, odată cu intrarea noilor branduri în portofoliu”, a declarat Adrian Antohi, director general al Depanero.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 16,4 mil. lei, în creştere cu 71% faţă de anul precedent, şi o pierdere netă de 4 mil. lei. Depanero a raportat un număr mediu de 172 de anga­jaţi anul trecut.  Cele două noi contracte ridică numărul bran­du­rilor din portofoliul Depanero la 26 şi vor spori volumul de re­paraţii cu peste 500 de produse în fiecare lună. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO