Business Hi-Tech

Deutsche Bank angajează peste 14 specialişti IT în centrul tehnologic de la Bucureşti

Deutsche Bank angajează peste 14 specialişti IT în...

Autor: Ioana Nita

05.02.2015, 00:00 1126

DB Global Technology S.R.L, centrul de tehnologie al băncii germane Deutsche Bank inaugurat în primăvara anului trecut la Bucureşti, are deschise în prezent peste 14 poziţii, conform anunţurilor postate pe site-ul oficial al companiei de la începutul anului şi până acum.  Centrul de la Bucureşti este specializat în dezvoltarea de aplicaţii software, arhitecturi, analiză funcţională şi management de proiect. Astfel, banca germană caută pe plan local specialişti IT pentru posturi precum project manager IT, programator pentru limbajul ABAP folosit de soluţiile software SAP, experti  JAVA şi ingineri automatizări QA, dar şi analişti de business. În luna mai a anului trecut, la data inaugurărarii centrului, germanii de la Deutsche Bank aveau deja 65 de angajati în Bucureşti, planul fiind de a atinge pragul de 200 de oameni până la finalul lui 2014.

Banca germană s-a angajat să creeze în total 500 de noi locuri de muncă pe plan local după ce a semnat un contract cu statul român în urma căruia va primi ajutoare de stat în valoare de 15,7 milioane de euro. Deutsche Bank s-a alăturat astfel celorlalte companii multinaţionale din domeniul IT, precum Microsoft, IBM sau Dell, care au primit fonduri de la stat în baza legii ajutoarelor de stat H.G. nr. 797 / 2012. Deutsche Bank mai are centre de dezvoltare software în Moscova, Sankt Petersburg şi Carolina de Nord, în SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO