Business Hi-Tech

Dezvăluirea Samsung Galaxy S6 confirmată pentru MWC 2015

Dezvăluirea Samsung Galaxy S6 confirmată pentru MWC 2015

Autor: Cătălin Niţu

21.01.2015, 21:08 1021

Erau deja prea multe zvonuri despre dezvăluirea noului Samsung Galaxy S6 la Mobile World Congress 2015 încât să nu existe un sâmbure de adevăr. Compania Coreană a dezvăluit că într-adevăr, noul smartphone va fi lansat în cadrul unui eveniment organizat pe 2 martie în Barcelona. Având în vedere că jurnaliştii din patria mamă a companiei au reuşit să scoată această informaţie de la reprezentanţii Samsung, probabil că nu vom mai primi noi detalii oficiale înainte de momentul debutului.

Acum că ştim sigur ce vom primi la Mobile World Congress, rămâne să vedem doar ce hardware va fi integrat în Galaxy S6. Cu siguranţă nu vom vedea o variantă cu procesor Snapdragon 810, întrucât compania a renunţat la acesta în favoarea cipului proprietar octa-core Exynos 7240. De asemenea, nu ştim exact care variantă a carcasei va fi utilizată în produsul finit. Există acum zvonuri despre trei variante diferite: una cu spate metalic, una cu spate de sticlă şi una cu ecran curbat pe două laturi.

Probabil că nici Samsung nu ştie exact care model va merge mai departe sau dezvoltă mai multe machete pentru a deruta publicul. Este posibil ca toate aceste variante interne să fie simple momeli pentru cei care scapă pe internet informaţii confidenţiale în mod intenţionat, iar versiunea adevărată să fie dezvoltată separat în secret. 

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO