Dezvoltatorul de software Yonder din Cluj a ajuns la afaceri de peste 60 mil. lei în 2017 şi la o echipă de peste 300 de oameni

14 iun 2018 Autor: Ioana Nita

Cristian Inceu, business unit director în cadrul Yonder: Produsele software create de noi în Cluj-Napoca şi Iaşi au un impact semnificativ în viaţa a milioane de cetăţeni europeni care beneficiază de serviciile publice şi de sănătate, dar şi în viaţa multor studenţi americani care folosesc platformele de e-learning dezvoltate de noi în Cluj-Napoca.

Compania lucrează pentru clienţi din Europa de Vest, SUA şi Canada, proiectele dezvoltate pentru aceştia generând un profit mai mare cu peste 20% în 2017.

Compania Yonder din Cluj-Napoca, spe­cializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă, şi-a majorat anul trecut afacerile cu 15%, ajungând astfel la o cifră de afaceri netă de peste 60 milioane lei, faţă de 51 milioane lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Compania, înfiinţată în anul 1993 sub numele de Nethrom, dezvoltă proiecte pen­tru clienţi din Europa de Vest, SUA şi Canada.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
soft
, afaceri
, cluj
, dezvoltator
, oameni
, canada
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide