Business Hi-Tech

Dezvoltatorul şi publisherul de jocuri video Fortis, care a cumpărat recent un studio din România, are în plan angajări şi expansiunea echipei locale. „România este o ţară cheie în ceea ce priveşte atragerea de specialişti care să dezvolte jocuri. Unul din motivele pentru care am preluat Metagame s-a datorat şi reputaţiei locale.”

Dezvoltatorul şi publisherul de jocuri video Fortis,...

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.03.2022, 13:00 182

♦ În prezent, Fortis are birouri în SUA, Canada, Brazilia, Portugalia, Marea Britanie şi România.

Compania internaţională For­tis, dezvoltator şi publi­sher de jocuri video, care a intrat pe piaţa din România în urma achiziţiei studioului de jocuri video din Bucureşti, Metagame, are planuri de recrutare, atât pe plan naţional, cât şi internaţional, având astfel peste 50 de poziţii deschise în prezent. În cadrul Fortis lucrau peste 150 de persoane, cărora li s-au alăturat alţi 15 colegi care lucrau în cadrul companiei Metagame.

„În prezent suntem 15 persoane şi plănuim să mărim echipa Fortis în perioada următoare, la nivel global şi în România. Echipa locală acoperă majoritatea disciplinelor de care este nevoie pentru producţia unui joc: programare, game design, artă şi project management. În cadrul Fortis sunt deschise 50 de poziţii în toată lumea, inclusiv poziţii disponibile pentru România, iar dezvoltatorii de jocuri video din România pot aplica la poziţiile semnalate cu EMEA - Europa, Orientul Mijlociu şi Africa”, a spus pentru ZF Daniel Nay, senior producer la Fortis, fost CEO şi cofondator al Metagame.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO