Business Hi-Tech

Dezvoltatorul soft Fortech mizează pe afaceri de 20 milioane de euro anul acesta

Dezvoltatorul soft Fortech mizează pe afaceri de 20...

Autor: Ioana Nita

27.10.2016, 00:04 409
Compania locală Fortech, specializată în dezvoltarea de software la comandă, ţinteşte pentru anul acesta afaceri în creştere cu peste 8%, urmând să atingă astfel pragul de 20 milioane de euro, ca urmare a extinderii businessului şi a consolidării echipei în noile centre înfiinţate. Compania, înfiinţată în urmă cu 12 ani la Cluj-Napoca de antre­pre­norul Călin Văduva, a înregistrat deja în primul semestru afaceri cu 35% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Anul acesta ţintim să trecem pragul de 20 milioane de euro. Estimarea se bazează pe evoluţia businessului, creşterea numă­rului de proiecte, consolidarea echipei prin extinderea în noile centre - Iaşi şi Oradea, dar şi pe continuitatea unor colaborări de lungă durată cu clienţii actuali”, a declarat pentru ZF Călin Văduva, fondatorul şi CEO-ul Fortech. Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de 18,4 milioane de euro (81,6 milioane lei), cu 65% mai mari comparativ cu 2014.

În primele nouă luni ale acestui an, dezvoltatorul software a câştigat 15 clienţi noi, majoritatea din SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO