Business Hi-Tech

Dezvoltatorul de soft mindit.io vrea să depăşească pragul de 300 de angajaţi şi caută să recruteze 130 de specialişti IT în 2022. „Avem deschise roluri pentru toate nivelurile de senioritate, în diferite tehnologii”

Lucia Stoicescu, co-CEO al mindit.io

Lucia Stoicescu, co-CEO al mindit.io

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.02.2022, 11:57 331

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, înfiinţată în 2015, vrea să recruteze 130 de specialişti IT anul acesta, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. În prezent, în cadrul companiei lucrează un număr de circa 180 de persoane.

„În cadrul mindit.io, fiecare echipă funcţionează ca un mini business, mai exact ne organizăm în echipe autonome, în funcţie de proiecte şi/sau clienţi, fiecare având o strategie, obiective şi provocări pentru care găsim soluţii împreună, într-un mod transparent. Întrucât avem tot mai multe proiecte de amploare, suntem mereu în căutare de colegi noi, care să acopere diversele poziţii deschise existente. Totuşi, ne bucurăm şi mai mult când întâlnim oameni cu aceleaşi valori ca noi, în jurul cărora ajungem să construim un rol, chiar dacă el nu exista până atunci”, a spus Lucia Stoicescu, co-CEO al mindit.io.

Potrivit reprezentanţilor companiei, mindit.io vizează recrutarea de roluri pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL.

Pe plan local, compania are birouri deschise în Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Cluj, dar angajaţii pot să aleagă dacă vor să muncească de la birou sau de acasă.

Unul dintre proiectele de top ale mindit.io în 2021 constă în dezvoltarea unei soluţii pentru  Planteneers, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria produselor alimentare vegane, ce a inovat în zona de tehnologie de înlocuire a hranei din surse animale cu alternative alimentare pe bază de plante.

„Aplicaţia Plantbaser a luat naştere din dorinţa de a automatiza procesul costisitor de timp de dezvoltare a produselor pentru potenţialii clienţi.”

Un alt proiect este pentru Swisscom, una dintre cele mai cunoscute companii din Elveţia, fiind principala companie de telecomunicaţii din ţară. Swisscom Health este filiala care îşi propune să digitalizeze serviciile medicale în Elveţia, în prezent având acoperire peste 200 de spitale prin Medical Connector - o soluţie populară şi des utilizată în domeniul sănătăţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO