Dezvoltatorul software Kepler-Rominfo şi-a majorat afacerile cu 18% în 2017, la 9,6 mil. euro

12 iul 2018 Autor: Ioana Nita

„Creşterea se datorează implementării unui nou model de structurare a businessului nostru, început în anul 2016, orientat în egală măsură pe zonele de dezvoltare a businessului internaţional, precum şi naţional”, a explicat Petrişor Guţă, directorul general al Kepler-Rominfo.

Dezvoltatorul software Kepler-Rominfo, subsidiara locală a grupului inter­naţional Alten începând din 2016, a înre­gistrat anul trecut afaceri de 44,6 milioane lei (9,6 milioane euro), în creştere cu 18%, şi un profit de aproximativ 6 milioane de lei, de peste 13 ori mai mare comparativ cu 2016, majorarea businessului fiind generată de schimbarea modelului de structurare a acestuia. Compania este specializată în furnizarea de soluţii şi servicii IT în ariile de business intelligence, enterprise mobility, data science, DevOps, embedded software şi  cloud.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Dezvoltatorul software
, Kepler-Rominfo
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide