Digi: Suntem al treilea operator de cablu din Europa după numărul total de utilizatori

7 sep 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Cu 14 milioane de utilizatori (unităţi generatoare de venituri - RGU) înregistraţi la jumătatea anului 2018, Digi este al treilea mare jucător de pe piaţa de cablu din Europa, după Altice şi Liberty Global, conform unui raport pentru investitori publicat de pe site-ul companiei de cablu controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea.

Documentul, publicat într-un moment în care investitorii se uită la declinul de pe bursa din Bucureşti al acţiunilor Digi (peste 20% în acest an) pune accent pe capacitatea companiei de a creşte („lungul istoric dovedit de creştere susţinută şi de inovaţie pe piaţă“) subliniind şi că operatorul nu şi-a epuizat potenţialul de a creşte vânzând produse noi către clienţii existenţi. “Cele 14 milioane de utilizatori ne oferă potenţial de a creşte prin vânzarea de produse mai scumpe şi de servicii complementare”, conform documentului. Compania, cu operaţiuni în România, Ungaria, Spania şi Italia, are cea mai puternică poziţie pe pieţele de servicii de televiziune (4,5 mil. clienţi) şi internet (2,9 mil. clienţi).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Digi
, cablu
, utilizatori
, europa
, operator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide