Business Hi-Tech

Digi: Suntem al treilea operator de cablu din Europa după numărul total de utilizatori

Digi: Suntem al treilea operator de cablu din Europa...

Autor: Adrian Seceleanu

07.09.2018, 00:05 2036

Cu 14 milioane de utilizatori (unităţi generatoare de venituri - RGU) înregistraţi la jumătatea anului 2018, Digi este al treilea mare jucător de pe piaţa de cablu din Europa, după Altice şi Liberty Global, conform unui raport pentru investitori publicat de pe site-ul companiei de cablu controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea.

Documentul, publicat într-un moment în care investitorii se uită la declinul de pe bursa din Bucureşti al acţiunilor Digi (peste 20% în acest an) pune accent pe capacitatea companiei de a creşte („lungul istoric dovedit de creştere susţinută şi de inovaţie pe piaţă“) subliniind şi că operatorul nu şi-a epuizat potenţialul de a creşte vânzând produse noi către clienţii existenţi. “Cele 14 milioane de utilizatori ne oferă potenţial de a creşte prin vânzarea de produse mai scumpe şi de servicii complementare”, conform documentului. Compania, cu operaţiuni în România, Ungaria, Spania şi Italia, are cea mai puternică poziţie pe pieţele de servicii de televiziune (4,5 mil. clienţi) şi internet (2,9 mil. clienţi).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO