Business Hi-Tech

Directorii generali ai Google, HP şi IBM România, la ZF Digital ’12

Directorii generali ai Google, HP şi IBM România, la ZF Digital ’12

Autor: Adrian Seceleanu

01.10.2012, 00:03 947

Dan Bulucea, directorul general al Google România, Radu Enache, CEO al HP România, şi Bogdan Balaci, directorul general al IBM România, vor participa la ZF Digital '12, un eveniment organizat de ZIARUL FINANCIAR pe 16 şi 17 octombrie, în cadrul căruia antreprenori şi manageri ai unora dintre cele mai mari companii din IT&C şi online locale vor discuta despre cum vor evolua în următorii ani industriile pe care le reprezintă şi viitorul economiei digitale.

Ce impact are explozia sistemului de operare Google Android în piaţa de căutare pe internet din România? Ce aplicaţii folosesc cel mai mult românii pe tabletele şi telefoane cu soft de la Google? Acestea sunt doar două dintre temele ce vor fi abordate în cadrul discuţiei cu Dan Bulucea, românul care conduce operaţiunile locale ale gigantului american.

Cum a evoluat piaţa de IT din România în acest an? Mai este România competitivă în regiune în competiţia pentru locuri de muncă din IT? Sunt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în discuţia cu Radu Enache, directorul general al HP România.

Cât de mare va fi piaţa de soft şi servicii din România în acest an şi care sunt direcţi­ile strategice urmate de IBM? Sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate în discuţia cu Bogdan Balaci, directorul general al IBM România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO