Business Hi-Tech

Directorul financiar al UPC România va prelua un nou post în cadrul grupului

Jon Garrison

Jon Garrison

Autor: Adrian Seceleanu

26.08.2015, 00:06 888
Jon Garrison, directorul financiar al UPC România, a plecat la începutul acestei luni de la Bucureşti, după un an de mandat, pentru a prelua o altă poziţie la nivelul grupului american Liberty Global - proprietarul operatorului de cablu, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa de comunicaţii.
 
Garrison, care ocupa funcţia de director financiar şi pentru operaţiunile din Ungaria ale UPC, a preluat funcţia de vicepreşedinte pe segmentul financiar pentru Liberty Global la nivelul regiunii Europa Centrală şi de Est, conform datelor obţi­nute de ZF. Regiunea cuprinde şi operaţiunile din România şi Ungaria. Contactaţi de ZF, reprezentanţii UPC nu au confirmat informaţia până la închiderea ediţiei.
 
Garrison şi-a început cariera după ce a absolvit Universitatea din Denver, unde a obţinut şi un master în domeniul financiar-contabil. A fost audit senior manager pentru Deloitte în Denver şi Londra timp de 7 ani. În 2005, el s-a alăturat companiei Liberty Global în poziţia de VP technical accounting, responsabil pentru politica financiar-contabilă a operaţiunilor europene ale grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO