Business Hi-Tech

Distribuitorul Despec are doi noi administratori

29.07.2008, 20:16 978

Compania Despec Romania, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de distributie IT, cu afaceri estimate anul acesta la 85 mil. euro, a numit recent doi noi administratori ai societatii, dupa retragerea lui Toma Ciugudean.
Potrivit unui document publicat in Monitorul Oficial, Ciugudean a solicitat retragerea din functie in luna februarie a acestui an, iar compania i-a transferat atributiile persoanelor Razvan Dracopol si Florea Amza, care sunt administratorii societatii Romtronic Computers, actionar unic al Despec.
Romtronic Computers detine si portalul online dedicat jocurilor video computergames.ro. Cel de-al treilea administrator al Romtronic, Cristian Ciurea, detine aceeasi functie si in cadrul Despec Romania. Distribuitorul IT a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 57 mil. euro, in crestere cu 50% fata de 2006, potrivit unei declaratii anterioare a oficialilor sai.
Compania face parte din grupul olandez Despec, care are subsidiare in 20 de tari din lume. Grupul are o cifra de afaceri de peste 800 mil. euro. Despec Romania are sediul central in Bucuresti, detine un punct de lucru la Cluj, iar in Giurgiu dispune de un spatiu de depozitare de 1200 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO