Business Hi-Tech

Distribuitorul IT american Tech Data: România generează 50% businessul din Europa de Est

Paul Micheş, Tech Data Advanced Solutions: Vedem în piaţă o efervescenţă majoră în zona de securitate a datelor

Paul Micheş, Tech Data Advanced Solutions: Vedem în piaţă o efervescenţă majoră în zona de securitate a datelor

Autor: Ioana Nita

29.09.2017, 00:05 971

„În acest moment lucrăm cu aproximativ 300 clienţi”.

România reprezintă una dintre cele mai importante pieţe din Europa de Est pentru distribuitorul IT american Tech Data, piaţa locală generând jumătate din businessul companiei în regiune. Tech Data şi-a consolidat şi poziţia pe plan local odată cu preluarea companiei Technology Solutions din cadrul Avnet la nivel internaţional la începutul acestui an. La nivel global, compania acoperă 100 de ţări, distribuie cca 150.000 de produse de la peste 600 de furnizori şi are peste 115.000 de clienţi de tip business.

„În acest moment lucrăm cu aproximativ 300 de clienţi, cu care am reuşit să construim un parteneriat pe termen lung datorită serviciilor oferite. Considerăm că sunt toţi integratorii IT  importanţi în piata, cu focus în zona companiilor mari”, a declarat pentru ZF Paul Micheş, director general pentru Tech Data Advanced Solutions SRL, subsidiara nou-înfiinţată în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO