Business Hi-Tech

Doi antreprenori români şi unul indian au lansat un nou proiect pentru tranzacţii cu criptomonede

Doi antreprenori români şi unul indian au lansat un nou...

Autor: Adrian Seceleanu

08.12.2021, 00:00 206

Antreprenorii locali Cristian Andrei şi Alexandru Bădoi au lansat împreună cu antreprenorul indian Shailesh Rajbut IXFI, proiectul unei platforme care promite tranzacţii cu 500 de criptomonede şi lansarea, anul viitor, a unui card bancar ce va putea fi utilizat la cumpărături. “Cardul IXFI va fi lansat în 2022, în parteneriat cu Visa, iar în februarie anul viitor va fi disponibilă şi aplicaţia pentru mobil, atât pentru iOS, cât şi pentru Android”, conform companiei.

Platformă oferă şi posibilitatea de a testa iniţial sistemul cu monede fictive, în zona de Playground, funcţionalitate aflată în dezvoltare. Zona de Playground, destinată începătorilor, oferă şi un sistem de puncte şi recompense ce vor putea fi folosite ulterior în interfaţa principală.

„Platforma îşi propune să ofere noi oportunităţi. Obiectivul IXFI este dezvoltarea în scurt timp a unui card ce va putea fi folosit la cumpărături în criptomonede, în parteneriat cu Visa”, a declarat Cristian Andrei, fondator şi CEO al IXFI. Compania a fost înfiinţată în 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO