Business Hi-Tech

Al doilea proiect listat pe noua platformă de investiţii Ronin - Stock Binder, o soluţie de interconectare între retaileri şi distribuitori. Cine sunt acţionarii European Digital Exchange S.A., compania din spatele platformei Ronin - Mihaela Streza, fost angajat Deutsche Telekom şi o firmă din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea

Al doilea proiect listat pe noua platformă de...

Autor: Adrian Seceleanu

02.12.2021, 14:06 624

A doua campanie de finanţare lansată pe noua platformă de investiţii prin crowdfunding Ronin este cea a companiei Stock Binder, care a creat o platformă prin care automatizează sincronizarea informaţiilor despre stocuri dintre retaileri şi distribuitori. Stock Binder îşi doreşte o finanţare de 300.000 – 500.000 de euro pentru 15-25% din companie, la o evaluare de 2 mil. euro.
Ronin este cel mai nou jucător din spaţiul platformelor de investiţii, lansat pe data de 1 decembrie, şi este un proiect creat de fostul director B2B al Telekom Ovidiu Ghiman şi antreprenorii din IT Felix Crişan (Netopia) şi Bogdan Almaşi.
Conform datelor de site-ul weronin.com platforma este operată de compania European Digital Exchange S.A., cu sediul în Bucureşti.

Potrivit datelor din platforma Confidas compania din spatele platformei Ronin, European Digital Exchange S.A., a fost înfiinţată în 24 martie 2021, cu un capital social de 90.000 de lei, iar acţionarii sunt: 50% - Mihaela Streza - care a lucrat pentru Deutsche Telekom în perioada 2014-2020 şi este din septembrie 2021 new business developer în cadrul Ronin; 50% - compania Orient Venture Invest SRL, înfiinţată în 2007 în comuna Bujoreni - judeţul Vâlcea, al cărei unic acţionar este Maria Almaşi, şi care a avut în 2020 afaceri de 375.317 lei, mai mari cu 122%, cu un profit net de 68.537 lei, mai mare cu 493% şi un număr mediu de 2 angajaţi.

Administrator al European Digital Exchange S.A. este Mihaela Streza, iar auditor este compania Especial Audit SRL, deţinută de Gabriela Tudor.

Conform datelor de pe reţeaua LinkedIN Mihaela Streza (foto) şi-a început cariera la RCS&RDS, unde în perioada 2002-2007 a fost senior sales account manager. Ea a lucrat ulterior pentru alte companii cunoscute din industria locală IT&C, printre care Cisco, BITsoftware, Softelligence. În perioada 2014 – 2020 ea a fost sales management consultant pentru grupul Deutsche Telekom, cu responsabilităţi în mai multe ţări din regiune, printre care şi România sau Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO