Business Hi-Tech

Dorin Pena, director Cisco CSI & România: Tehnologia este singura modalitate prin care ne putem adapta la noul normal, fără ea ne-am fi blocat pur şi simplu. Companiile sunt nevoite să transfere în mediul online o grămadă de informaţii extrem de preţioase, care în acest context trebuie să fie foarte bine protejate

Autor: Adrian Seceleanu

04.11.2020, 00:07 8765

Termenul cheie care defineşte modul în care vom lucra de acum înainte în „noua normalitate“ creată de criza Covid-19 este flexibilitatea, care va trebui să guverneze modul în care acţionează atât companiile cât şi utilizatorii.

„Consider că tehnologia este singura modalitate prin care noi ne putem adapta la noul normal, iar lucrul acesta este evident dacă este să ne uităm doar la lunile prin care am trecut din primăvară până încoace, tehnologia a fost cea care ne-a ajutat să supravieţuim, de ce să nu o spunem, pentru că dacă nu am fi avut toate aceste instrumente ne-am fi blocat pur şi simplu. Tehnologia va rămâne în continuare singura modalitate prin care noi vom putea să depăşim criza în care suntem“, a declarat Dorin Pena, director Cisco CSI&România, în cadrul emisiunii ZF Business High-Tech, realizate de ZF în parteneriat cu Cisco România. 

„Acum trebuie să o facem într-un mod inteligent pentru că un cuvânt cheie va fi flexibilitatea, biroul fizic nu va dispărea, va rămâne, oamenii vor trebui să se adapteze la ambele modalităţi de lucru, şi de la birou şi de acasă, la fel vor trebui să facă şi companiile. Va trebui să regândim modul în care planificăm siguranţa atât acasă, dar şi la birou. Cisco are soluţii să identificăm de exemplu modalităţile în care sunt folosite spaţiile de conferinţă, pentru a vedea cum putem să asigurăm siguranţa sanitară, pentru a putea de exemplu să planificăm perioade de curăţenie“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO