Business Hi-Tech

Doru Manea, NetSafe: În 2022 vrem să creştem afacerile cu 40%. Integrarea în grupul Nuvias ne ajută să ne extindem portofoliul de vendori. Distribuitorul IT a fost preluat recent de grupul Nuvias din Marea Britanie

Doru Manea, CEO, NetSafe: Am văzut în parteneriatul cu grupul Nuvias o opţiune de a oferi partenerilor noştri mai mult, atât ca expertiză, cât şi ca portofoliu.”

Doru Manea, CEO, NetSafe: Am văzut în parteneriatul cu grupul Nuvias o opţiune de a oferi partenerilor noştri mai mult, atât ca expertiză, cât şi ca portofoliu.”

Autor: Ioana Nita

06.04.2022, 13:00 163

NetSafe, distribuitor de soluţii şi produse IT pe segmentele de securitate, reţelistică şi wireless cu operaţiuni în România şi alte pieţe din sud-estul Europei, şi-a propus ca la finalul acestui an să ajungă la o cifră de afaceri de aproape 20 mil. euro pe plan local, plus 40% faţă de 2021, în condiţiile în care compania va integra noi branduri în portofoliul său de soluţii IT odată cu preluarea de către grupul Nuvias. În primele trei luni alea acestui an, NetSafe a înregistrat deja o creştere a vânzărilor.

„Anul acesta, în primul trimestru, am înregistrat o creştere a vânzărilor totale de aproximativ 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru anul acesta, planul nostru vizează dublarea echipei, extinderea portofoliului de produse şi creşterea cifrei de afaceri cu 40%”, a declarat pentru ZF, Doru Manea, CEO al NetSafe. Anul trecut, businessul NetSafe s-a situat la 14 milioane euro, plus 65% comparativ cu 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO