Business Hi-Tech

Dragoş Chivu este noul director general al Printec Group România

Autor: Andreea Anghel

23.04.2013, 09:52 738

Dragoş Chivu, fostul director de marketing al Vodafone este noul director general al Printec Group România, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa de soluţii bancare şi tehnologia informaţiei din Europa Centrală şi de Est. Cu o experienţă de peste 15 ani în telecom, lucrând anterior pentru Vodafone, Orange, Zapp, Nokia, Nokia Siemens Networks, Romtelecom şi Institutul Naţional de Cercetare în Telecomunicaţii, Chivu preia funcţia de director general al Printec Group de la Toni Cristescu, care a fost numit Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director al diviziei de Sector Public.


Chivu a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti, deţine un MBA (Master of Business Administration) de la ASEBUSS şi Kennesaw State University şi urmează un doctorat în Marketing în cadrul Academiei de Studii Economice.

“Suntem încântaţi să îl avem pe Dragoş în echipa noastră. Expertiza în IT&C, abilităţile de leadership şi experienţa profesională vor fi un mare atu în noua funcţie de Director General şi vor contribui cu siguranţă la succesul său”, a declarat Vangelis Chrysafidis, COO (Chief Operating Officer) Printec Group.

Din poziţia de director general al Printec Group România, Dragoş Chivu va coordona o echipă de 150 de angajaţi, specializaţi într-o gamă diversă de servicii din zona financiară, telecomunicaţii, retail şi sectorul public

“Aştept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea acestui business, furnizând în continuare pieţei locale servicii şi soluţii de înaltă calitate” a spus Chivu.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO