Business Hi-Tech

Drumul către 1 miliard de euro: Integrarea UPC cu Vodafone va dura 3 ani

Drumul către 1 miliard de euro: Integrarea UPC cu...

Autor: Adrian Seceleanu

18.09.2019, 00:07 2921

Integrarea companiei de cablu UPC în cadrul operatorului de telefonie mobilă Vodafone care va duce la crearea unei singure entităţi cu peste 10 milioane de clienţi şi afaceri anuale de un miliard de euro este un proiect „lung“, care va dura cel puţin 3 ani, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al celor doi operatori, în cadrul unei întâlniri cu media.

După anunţarea echipei comune de top management următorul pas al integrării va fi repre­zentat, săptămâna viitoare, de numirea următorului eşalon de conducere integrat cu ţinta ca în cel mult şase luni întreaga echipă comună completă de management să fie numită. „Al doilea pas care va fi făcut săptămâna viitoare va fi să anunţăm, cel puţin intern, numirea următorului nivel al echipei de conducere, după cel de top management. Echipa va include şi mai mulţi oameni talentaţi din UPC. Vreau ca în următoarele cel mult 6 luni să avem o echipă comună completă integrată“, a spus Lorilloux.

Integrarea sistemelor de IT va atrage cele mai mari investiţii şi va reprezenta şi cel mai important proiect din procesul de integrare, a declarat Lorilloux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO