Business Hi-Tech

După ce a atras în acţionariat eMAG, marketplace-ul de telefoane recondiţionate Flip.ro lansează o campanie de recrutări, inclusiv pentru startul expansiunii în regiune

Alin Luca, Alex Burghelia şi George Moroianu încep să execute planul discutat cu eMAG, de a se extinde în regiune

Alin Luca, Alex Burghelia şi George Moroianu încep să execute planul discutat cu eMAG, de a se extinde în regiune

Autor: Adrian Seceleanu

27.01.2022, 13:00 304

George Moroianu şi Alin Luca au cedat aproape 10% din acţiuni în contextul tranzacţiei de la finele anului trecut. În companie au mai rămas doar fondatorii şi eMAG.

Start-up-ul local Flip.ro, un marketplace pentru achiziţia şi vânzarea de telefoane recondiţionate, care a atras la finele anului trecut în acţionariat fondul de investiţii creat de gigantul din retailul online eMAG, a demarat o campanie de recrutări, una dintre poziţiile libere fiind cea pentru un manager care să gestioneze expansiunea în regiune, plan anunţat odată cu tranzacţia.

Anunţul de recrutare postat pe reţeaua socială de business LinkedIn, menţionează că persoana căutată trebuie să ajute Flip.ro să facă din electronicele recondiţionate un „curent majoritar în Europa“.

Managerul va avea ca responsabilitate „cercetarea pieţelor locale, înfiinţarea operaţiunilor de afaceri necesare, intrarea pe piaţă, formarea echipei iniţiale şi predarea businessului lansat către un country manager. După lansare, managerul se va muta în următoarea ţară din foaia de parcurs şi va aplica aceeaşi reţetă”, conform anunţului de recrutare.

Start-up-ul a lansat concomitent anunţuri de recrutare şi pentru poziţiile de product manager şi head of customer support, după ce recent a scos pe piaţă şi jobul de chief marketing officer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO