Business Hi-Tech

După Telekom şi Digi, şi UPC majorează preţurile pentru abonaţi. Cu cât cresc tarifele la Internet şi televiziune

După Telekom şi Digi, şi UPC majorează preţurile...
01.04.2019, 13:17 4092

După Digi şi Telekom, şi UPC şi-a anunţat utilizatorii că preţurile vor creşte pentru serviciile de televiziune şi internet, în timp ce preţurile pentru serviciile de telefonie, extraopţiunile TV şi chiriile echipamentelor vor rămâne la fel. 

”Dorim să vă informăm că, începând cu data de 01-MAI, preţul lunar pentru serviciile de televiziune şi internet se va majora cu câte 2,38 lei (TVA inclus) pentru fiecare dintre aceste servicii. Această modificare nu se aplică serviciului de telefonie, extraopţiunilor de televiziune (de exemplu HBO, Sport etc) sau chiriilor de echipamente”, se arată într-un anunţ dat de UPC abonaţilor. 

Anunţul vine după ce grupul Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, a anunţa că majora începând cu data de 15 aprilie preţurile pentru serviciile fixe şi mobile pentru a face faţă creşterii costurilor, a doua mutare în această direcţie din industrie după cea a grupului RCS&RDS (Digi). 

- continuă - 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO