Business Hi-Tech

Dyson a deschis primul său magazin de prezentare din România în AFI Cotroceni

Dyson a deschis primul său magazin de prezentare din...

Autor: Ioana Nita

04.08.2022, 00:04 536

Compania de tehnologie Dyson, renumită ca producător de aspiratoare verticale şi purificatoare de aer, dar şi pentru produse de îngrijire personală, a deschis primul magazin de prezentare din România în centrul comercial AFI Cotroceni din Bucureşti.

Magazinul are o suprafaţă de 18 m2, clienţii putând vedea şi testa o gamă variată de produse a brandului, inclusiv aspiratoarele verticale, produsele de îngrijire a părului şi purificatoarele de aer, toate având la bază tehnologie de ultimă generaţie.

Fiecare client care doreşte să testeze şi să interacţioneze cu produsele Dyson este însoţit şi îndrumat de personalul magazinului, special instruit să prezinte tehnologia Dyson şi să ofere toate informaţiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs. Magazinul de tip pop-up le oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai recente inovaţii ale companiei, precum integrarea tehnologiei laser în capătul de curăţare al ultimelor modele de aspiratoare fără fir.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO