Business Hi-Tech

E-Boda a lansat prima sa tabletă cu conectivitate 3G

E-Boda a lansat prima sa tabletă cu conectivitate 3G

Autor: Ioana Nita

10.09.2013, 15:07 159

E-Boda Distri­bution, compania care comercializează produse electronice cu brandul E-Boda, a lansat primul model din gama sa de tablete cu conectivitate 3G, Izzycomm Z70, la un preţ de aproximativ 600 lei.

Tableta Izzycomm Z70 dispune de un ecran de 7 inci, procesor dual core de 1.2 GHz şi memorie RAM de 512 MB.  Noul model de tabletă de la E-Boda rulează cu sistemul de operare Android 4.1 de la Google şi oferă conectivitate 3G prin intermediul unei cartele SIM sau a conectivităţii Wi-Fi.

„Am ales să integrăm conectivitatea 3G într-un model de tabletă cu display de 7”, pentru a le oferi utilizatorilor noştri mai multe posibilităţi de comunicare în mişcare. Astfel, fie că aleg să navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, aceştia sunt în permanenţă conectaţi,” a spus Alexandru Drăgoiu, CEO şi acţionar unic E-Boda.

Izzycomm Z70 are o grosime de 11,3 mm şi o greutate de 350 g şi vine echipată cu aplicaţii preinstalate precum Adobe Reader şi Documents To Go.

E-Boda Distri­bution a avut anul trecut afaceri de circa cinci milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de 2011. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO