Business Hi-Tech

EBS caută oameni în Ungaria, Polonia şi Slovacia ca să ajungă 1.000 de angajaţi în România

EBS caută oameni în Ungaria, Polonia şi Slovacia ca...

Autor: Laurentiu Cotu

29.02.2016, 00:05 3635
Furnizorul de servicii şi soluţii soft­ware EBS România, parte a grupului japonez NTT (Nippon Tel­egraph and Telephone Corporation), esti­mează că va ajunge în acest an la 1.000 de angajaţi în centrele din Bucu­reşti, Sibiu, Braşov, Iaşi şi Timişoara, în creştere cu 25% faţă de anul trecut.
 
Compania are disponibile în prezent aproximativ 120 de joburi de la arhitecţi software, manageri de proiecte infor­matice, ingineri embedded, până la testeri şi specialişti în resurse umane.
 
„Echipa EBS dispunea la finele anului trecut de un număr de 800 de oa­meni, iar conform prognozelor noastre, anul acesta vom ajunge la 1.000 de angajaţi. Am cons­truit echipe de re­cru­tare în toate filialele noastre din ţară, însă am extins recrutarea şi în Ungaria, Polonia, Slovacia, graniţele ţării nemaireprezentând o barieră în identificarea specialiştilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz, CEO al EBS România. Şeful EBS spune că au fost demarate deja primele proiecte în care sunt implicaţi oameni din Polonia, Slovacia sau Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO