Business Hi-Tech

EBS, parte a gigantului japonez NTT, va recruta în următorii trei ani 500 de oameni pentru o nouă linie de business

EBS, parte a gigantului japonez NTT,  va recruta în...

Autor: Laurentiu Cotu

04.04.2016, 00:06 1045
Furnizorul de servicii şi soluţii soft­ware EBS România, parte a grupului japonez NTT (Nippon Telegraph and Te­lephone Corporation), intenţionează să recruteze pe parcursul următorilor trei ani 500 de oameni care să lucreze în proiecte din domeniul embedded (soluţii software încorporate în diferite sisteme). Din punctul de vedere al proiectelor embedded, EBS a evoluat exponenţial în ultimii ani, atât în ceea ce priveşte numărul de clienţi, diversitatea proiectelor, cât şi creşterea nu­mărului de angajaţi. La ora actuală există aproximativ 60 de poziţii deschise în domeniul embedded în cadrul echipei EBS, de la arhitecţi, manageri de proiecte, programatori seniori la juniori şi absolvenţi.
 
„Obiectivul acestei acţiuni vine ca urmare a conştientizării faptului că după câţiva ani de muncă susţinută, EBS Româ­nia adaugă în topul competenţelor sale şi embedded-ul. Am construit acest domeniu de la zero începând cu anul 2011 şi iată-ne în 2016 cu planuri de extindere, cu 500 de noi colegi“, a declarat Maria Metz, senior vice president, EBS România.
 
În prezent sunt în desfăşurare peste 40 de proiecte, de complexităţi diferite, por­tofoliul de clienţi al EBS fiind extins cu nume relevante pentru zona embedded, precum Autoliv sau Elster (parte a grupului Honeywell).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO