Business Hi-Tech

EBS vrea sa deschida o filiala in Germania sau Austria

29.11.2009, 23:07 169

EBS Romania, furnizor de solutii software integrate de gestiuneERP (Enterprise Resource Planning), intentioneaza sa deschida anulviitor o filiala in Austria sau in Germania.

"In primele zece luni am realizat un avans de 16% al vanzarilorfata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce ne face sa fimincrezatori in rezultatele prognozate pentru acest an. In momentulde fata detinem la Cluj doua sedii, unul la Sibiu si unul la Brasovsi intentionam ca incepand din anul viitor sa internationalizamzona de marketing prin inaugurarea unei filiale intr-o tara delimba germana", a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz,director general in cadrul companiei EBS Romania.

Compania clujeana estimeaza pentru anul viitor o cifra deafaceri de 7,2 mil. euro, in crestere cu 20% fata de veniturilebugetate pentru acest an. Reprezentantii EBS au anuntat ca firma vaincheia exrcitiul financiar din acest an cu vanzari totale deaproximativ 6 mil. euro, in crestere cu 10% fata de anul trecut.Compania a incheiat exercitiul financiar din 2008 cu o cifra deafaceri de 5,6 mil. euro, in crestere fata de anul precedent candafacerile EBS au ajuns la valoarea de 3,5 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO