Business Hi-Tech

Ediţie specială ZF Live. Ce se întâmplă anul acesta la DevTalks. Cel mai fierbinte subiect nontehnic din industria de IT - de unde vor lucra de acum înainte programatorii? Şi firmele şi angajaţii vor flexibilitate, dar o interpretează uşor diferit

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.06.2022, 00:07 742

La conferinţa DevTalks 2022 sunt aproape 150 de speakeri din România şi internaţionali, specialişti şi reprezentanţi cu experienţă în industria de IT l Evenimentul DevTalks 2022 are 15 scene, din care trei sunt fizice.

Dacă ultimii doi ani au accelerat adopţia tehnologiilor care au putut prelua din munca repetitivă a angajaţilor din cadrul companiilor, precum machine learning sau inteligenţă artificială (IA), în continuare acestea vor fi de nelipsit, iar în viitor vor fi completate de noile tehnologii dezvoltate, precum NFT, blockchain sau metaverse, au spus reprezentanţi ai industriei de IT în cadrul ediţiei speciale a emisiunii de business ZF Live, dedicată evenimentului DevTalks, cea mai mare conferinţă pentru dezvoltatorii software şi profesioniştii IT din România.

„Dacă AI şi machine learning au fost tehnologiile adoptate în ultimii an, acum este timpul să mergem mai departe şi să investim în noile tehnologii care ne pot ajută să înţelegem cum ne pot ajuta să rezolvăm problemele actuale, dar şi să identificăm noi oportunităţi de afaceri în care putem aplica tehnologia pentru a ne ajuta clienţii. În următorii zece ani, quantum computing va rezolva unele dintre problemele pe care nu le putem rezolva acum, mai ales în zona de securitate. Va fi o completare a tehnologiilor actuale. În viitorul apropiat, văd un potenţial ridicat în ceea ce priveşte tehnologia block­chain care poate să ajute clienţii să aibă mai multă încredere”, a spus Cristina Morariu, Site Manager Cluj-Napoca la MassMutual Romania, compania americană de asigurări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO