Business Hi-Tech

Ediţie specială ZF Live. Microsoft Business Summit 2018. Bogdan Popescu, director de marketing şi operaţiuni al Microsoft: Observăm o accelerare a adopţiei cloud, creşterea este semnificativă

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.11.2018, 00:07 305
Adopţia soluţiilor în cloud a accelerat semnificativ în acest an în România, iar tendinţa se va păstra pentru următorii ani, a declarat Bogdan Popescu, director de marketing  şi operaţiuni al Microsoft România în cadrul ediţiei speciale a emisi­unii ZF Live transmise de la evenimentul Microsoft Business Summit 2018.

„Despre business putem spune că are loc o accelerare a cloudului şi vorbim de creşteri cu două cifre semnificativ de mari în procente, tendinţă care va continua într-un număr de ani, iar această tendinţă atrage după sine alte efecte, cum am spus piaţa se reorientează, companiile din business încep să vadă noi orizonturi în eficientizare şi vin ele spre noi cu cereri specifice. Este un fel de reacţie nucleară, pentru că o dată ce suficiente companii devin mai eficiente, reacţia se duce în lanţ. Suntem în momentul în care reacţia a început şi se va accelera foarte mult în următoarele luni. Soluţiile se implementează într-un timp mai lung, nu e ca până acum, când cumpărai 200 de calculatoare. Din punctul ăsta de vedere sfârşitul de an nu neapărat că îţi aduce un proiect implementat, dar poate să aducă chiar mai multe proiecte”, a afirmat reprezentantul Microsoft.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO