Business Hi-Tech

eduKiwi, platformă pentru cursuri online, afaceri de peste 5,7 mil. euro în 2022, plus 320%. Platforma a ajuns la 79.900 de clienţi activi anul trecut, în creştere cu 10%

Doru Pelivan, CEO şi fondator al eduKiwi.

Doru Pelivan, CEO şi fondator al eduKiwi.

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.01.2023, 11:03 3574

eduKiwi, platforma online de cursuri lansată de agenţia de marketing digital Kiwi din Timişoara, a înregistrat afaceri de 5,71 milioane de euro în 2022, în creştere cu peste 320% faţă de anul precedent, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. De asemenea, numărul total al clienţilor eduKiwi a crescut cu 10% pe parcursul anului trecut şi a ajuns la 79.911 de clienţi activi.

„În 2023, continuăm să lucrăm la viziunea noastră de a ajuta un milion de români prin produsele noastre educaţionale. Creşterea înregistrată în 2022 a venit în mod natural după ce am îmbunătăţit toate programele educaţionale şi am crescut astfel rata de succes a cursurilor. De asemenea, am adăugat cursuri noi în portofoliu şi am lansat eduKiwi School prin care ajutăm elevii României să aibă acces la o educaţie de top, indiferent de locul în care se află în ţară”, a spus Doru Pelivan, CEO şi fondator al eduKiwi.

Platforma eduKiwi, lansată în 2019, oferă o serie de cursuri online pregătite de experţi români în diferite domenii precum dezvoltare personală, psihologie, comunicare, terapie, coaching precum şi cursuri despre construirea unei afaceri, management şi marketing online. Anul trecut, compania a lansat şase programe noi, astfel încât în prezent platforma online eduKiwi are şapte autori de cursuri şi peste 50 de mentori alături de care îi ajută pe cursanţi să dezvolte competenţe şi abilităţi noi.

„eduKiwi a susţinut 469 de cursuri live online şi 283 webinarii live gratuite, în total 752 de evenimente online, ceea ce se traduce prin aproximativ 1.500 de ore de educaţie, până în prezent. Peste 320.000 de persoane s-au înscris la webinariile eduKiwi, în timp ce peste 110.000 participanţi au fost prezenţi live la webinariile eduKiwi”, au mai transmis reprezentanţii.

De asemenea, pe parcursul anului 2022 compania şi-a mărit şi echipa, astfel că în prezent în cadrul eduKiwi lucrează 238 de persoane, în contextul în care a crescut nevoia de personalizare a interacţiunilor din comunitate, potrivit sursei citate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO