ELKO, numărul doi pe piaţa de distribuţie IT&C: Businessul de soluţii a crescut cu 24% în S1/2018

25 sep 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Subsidiara grupului leton a intrat în acest an şi pe segmentul de echipamente de imprimare, semnând parteneriate cu Canon şi Konica Minolta.

ELKO, al doilea jucător de pe piaţa locală de distribuţie TT&C, cu venituri de 278 mil. lei în 2017, a înregistrat în primul semestru din acest an o creştere de 24% a businessului de soluţii, care a devenit astfel una dintre zonele cu cea mai rapidă creştere din cadrul companiei.

„Businessul de soluţii este, de departe, direcţia de business care înregistrează creşteri de două cifre de la an la an, ceea ce confirmă strategia noastră de a ne orienta pe soluţii, de a aloca o echipă specială care să-i asiste pe integratori în construirea soluţiilor. În acelaşi timp, segmentul consumer va reprezenta în continuare o parte importantă a cifrei noastre de afaceri, produsele din acest segment fiind considerate că acoperă distribuţia clasică“, a declarat pentru ZF Gabriela Gheorghe, CEO al ELKO România. „În primul semestru din 2018 businessul de soluţii a crescut cu 24%, iar pentru întregul an ne aşteptăm la un avans de 25-30%“.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.09.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, solutii
, business
, piata
, distribuire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide