Business Hi-Tech

Elrond Network întâmpină dificultăţi cu lansarea aplicaţiei de plăţi Maiar. Lansarea a fost amânată pentru ora 00,00, dar sunt în continuare probleme la înregistrarea utilizatorilor noi. Update: Problemele par să fi fost rezolvate

Utilizatorii care încearcă să se înregistreze în aplicaţia Maiar se confruntă cu probleme

Utilizatorii care încearcă să se înregistreze în aplicaţia Maiar se confruntă cu probleme

Autor: Adrian Seceleanu

01.02.2021, 00:25 2173

Compania sibiană Elrond Network, care a dezvoltat o nouă tehnologie blockchain şi a lansat şi o monedă digitală a cărei capitalizare a atins în premieră valoarea de un miliard de dolari, întâmpină probleme cu lansarea la nivel global a aplicaţiei de plăţi Maiar, posibil pe fondul numărului mare de utilizatori interesaţi să-şi creeze un cont.

Start-up-ul a amânat de mai multe ori momentul din care utilizatorii îşi pot crea un cont în aplicaţie până la ora 00,00 (ora României), faţă de anunţul iniţial care menţiona ora 15,00.

Înregistrarea utilizatorilor noi pare să se fi blocat la pasul prin care este verificat numărul de telefon mobil al utilizatorilor, prin transmiterea unui SMS cu un cod care să valideze corectitudinea numărului completat de cei care doresc să se înregistreze.

Compania a anunţat anterior că din punctul său de vedere Maiar este nici mai mult nici mai puţin decât un competitor pentru unii dintre giganţii care domină în prezent lumea plăţilor globale, respectiv Revolut, PayPal sau Google Pay.

“Maiar este o aplicaţie care serveşte drept portofel digital şi foloseste blockchain-ul Elrond, care este capabil să efectueze peste 100.000 de plăţi pe secundă. Aplicaţia va reinventa astfel felul în care oamenii interacţionează cu bani, bunuri, titluri de proprietate sau orice alt transfer de valori.”

Un număr de 80.000 de utilizatori s-au înscris în ultimele 8 ore pentru a folosi noua aplicaţie mobilă de plăţi Maiar, a cărei lansare globală a fost programată astăzi de start-up-ul de blockchain Elrond, a scris Beniamin Mincu - fondator şi CEO al companiei pe reţeaua socială de business LinkedIn.

“A fost o zi nebună pentru echipa şi comunitatea Elrond! 300.000 de utilizatori pe lista de aşteptare. Peste 80.000 de utilizatori noi s-au înregistrat în ultimele 8 ore.
Interesul pentru aplicaţie depăşeşte cele mai nebuneşti aşteptări ale noastre. Suntem încântaţi să vedem răspunsul entuziast al comunităţii din întreaga lume”, a scris Mincu.

 


Update. Ora 1,30

Problemele cu validarea numerelor de telefon par să fi fost depăşite iar utilizatorii pot crea conturi noi în aplicaţia Maiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO