Business Hi-Tech

eMAG deschide la Piteşti un showroom cu un model de vânzare „clasic“: direct de la raft

eMAG deschide la Piteşti un showroom cu un model de vânzare „clasic“: direct de la raft

Autor: Adrian Seceleanu

28 feb 2019 948

eMAG, liderul pieţei locale de retail online, care este controlat de grupul Naspers din Africa de Sud, va deschide la Piteşti un showroom prin care compania se apropie de modelul de retail clasic „electro-IT“, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a-şi lua produsele dorite direct de pe raft.

Până în prezent eMAG, companie care a pornit la drum online, dar şi-a dezvoltat recent o reţea de showroom-uri, expunea produse în showroom-uri, dar comenzile erau ridicate apoi dintr-o zona dedicată.

„Noul serviciu eMAG Express le permite clienţilor să ridice produsele direct de la raft, fără ajutorul unui consultant“, conform companiei. „În premieră pentru modelul promovat în showroom-urile eMAG, introducem la Piteşti serviciul eMAG Express, menit să eficientizeze procesul de cumpărare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fără implicarea consultanţilor din magazin“, a spus Silviu Gugui, director de retail eMAG. Serviciul eMAG Express este disponibil pentru electrocasnice mici, accesorii şi produse de îngrijire personală. 

Principalele valute BNR - marţi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7619
Diferență: 0,1451
Ieri:
Azi: 4.3202
Diferență: 1,1306
Ieri:
Azi: 5.5448
Diferență: 0,3075
Ieri:
Azi: 4.3410
Diferență: 0,9488
Ieri: