Business Hi-Tech

eMAG despre investigaţia Concurenţei: cooperăm cu autoritatea, căreia îi oferim clarificări despre comerţul online prin platforme marketplace

eMAG despre investigaţia Concurenţei: cooperăm cu...
22.12.2017, 14:50 2278

eMAG, liderul pieţei locale de comerţ online “coperează” cu Consiliul Concurenţei şi îi oferă informaţii care să ducă la clarificarea activităţii derulate prin platforma marketplace, pentru care compania este suspectată de abuz de poziţie dominantă, conform datelor transmise de companie.

„Colaborăm cu autoritatea de concurenţă şi punem la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru clarificarea specificului activităţii de comerţ online prin platforma marketplace. 

Platforma marketplace reprezintă o opţiune suplimentară pentru comercianţii care vor să acceseze un nou canal de vânzare. Aceştia pot fi comercianţi online sau magazine tradiţionale care vând deja prin canale proprii sau alte platforme de tip marketplace. Pe platformă, comercianţii îşi stabilesc singuri politicile comerciale. Investim constant în tehnologia platformei marketplace în beneficiul clienţilor, care astfel au acces la o diversitate mare de produse”, conform reprezentanţilor eMAG.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO