Business Hi-Tech

Endava şi-a majorat afacerile cu 50% anul trecut

Endava şi-a majorat afacerile cu 50% anul trecut

Autor: Ioana Nita

11.05.2015, 00:01 1160

Afacerile Endava România, subsidiara locală a furnizorului britanic de servicii IT cu acelaşi nume, au crescut anul trecut afaceri cu 46% faţă de 2013, ajungând la 165,6 milioane lei (circa 37 milioane euro), conform datelor furnizate de companie pentru realizarea anuarului ZF „Cei mai mari jucători din economie 2014”.

Endava are în prezent patru centre de dezvoltare software şi suport IT în România, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Piteşti, acesta din urmă fiind deschis la sfârşitul lunii ianuarie. Compania britanică livrează din România proiecte pentru clienţi din diferite domenii precum bănci, plăţi electronice, asigurări, retail, telecomunicaţii şi media. Endava a înregistrat în ultimii doi ani o creştere cu peste 80% a numărului de angajaţi în România, având în prezent o echipă de aproape 1.200 de persoane.

Compania caută în continuare să recruteze specialişti IT în cele patru centre din ţară, cele mai multe de poziţii deschise fiind pentru dezvoltare software, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar şi pentru testare software şi servicii de suport IT - de la activităţi de service desk până la consultanţă pentru infrastructuri IT complexe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO