• Leu / EUR4.7432
  • Leu / GBP5.3799
  • Leu / USD4.2921
Business Hi-Tech

Entersoft a furnizat o soluţie de ERP pentru editura Univers Enciclopedic

Entersoft a furnizat o soluţie de ERP pentru editura Univers Enciclopedic

Cristi Cozic, country manager al Entersoft România. Fotograf: Răzvan Lupică

Autor: Ioana Nita

22 mai 2015 367

Entersoft România, subsidiara locală a grupului cu acelaşi nume specializat în dezvoltarea de aplicaţii software, a implementat platforma sa de gestionare a activităţilor operaţionale ale unei firmei la editura Univers Enciclopedic. Valoarea proiectului nu a fost făcută publică.

Prin intermediul soluţiei Entersoft Expert, editura Univers Enciclopedic va gestiona operaţiunile de zi cu zi, iar echipa de management va putea avea acces la rapoarte detaliate, precum şi la o imagine de ansamblu a întregii afaceri. Entersoft furnizează soluţii software de tip ERP (Enterprise Resource Planning) specializate pentru piaţa de carte.

Soluţia Entersoft Expert oferă funcţionalităţi specifice activităţii de editură - gestiune stocuri pe titluri şi gen literar, monitorizare plăţi drepturi de autor şi taxe de timbru, corelare comenzi în librării versus vânzări etc. .

„Până la finalul acestui an estimăm că, prin platformele noastre integrate, vom gestiona activitatea a cel puţin 35% din industria de editare de carte din România”, a declarat Cristi Cozic, country manager al Entersoft România.

Printre clienţii companiei din industria de carte se numără companii precum Litera, Grupul Editorial Corint, Editura Diana, Baroque Books & Arts,  dar şi de retaileri care activează în acest domeniu precum elefant.ro.

 
 
Principalele valute BNR - vineri, 13:35
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7432
Diferență: 0
Ieri: 4.7432
Azi: 4.2921
Diferență: 0
Ieri: 4.2921
Azi: 5.3799
Diferență: 0
Ieri: 5.3799
Azi: 4.3319
Diferență: 0
Ieri: 4.3319