Business Hi-Tech

Entersoft România a ajuns la afaceri de 700.000 de euro

Cristi Cozic, country manager la Entersoft România

Cristi Cozic, country manager la Entersoft România

Autor: Adrian Seceleanu

01.04.2015, 00:00 325

Producătorul de aplicaţii software Entersoft România a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 700.000 de euro, cea mai mare parte a veniturilor fiind generată de proiecte complexe, cu o valoare de peste 50.000 de euro.

“Tendinţa anului trecut a fost clar marcată de proiecte complexe, în care Entersoft a jucat nu doar rol de consultant tehnologic, dar şi de business. Peste 80% dintre clienţi ne-au ales petru că am venit alături de platforma software şi cu propuneri de finanţare a achiziţiei”, declară Cristi Cozic, country manager la Entersoft România. În cea mai mare parte, proiectele de achiziţie de soluţii ERP şi CRM Entersoft au fost finanţate prin fonduri europene şi în parteneriat cu companii de leasing, specializate în IT.

Compania-mamă, Entersoft Group, prezentă în şapte ţări (Grecia, România, Bulgaria, Serbia, Cipru, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite), a încheiat anul financiar cu o creştere de 17% faţă de 2013, ca rezultat al investiţiilor în cercetare-dezvoltare şi achiziţionării companiei Alpha Software Solutions din Grecia. Astfel, Entersoft Group a anunţat pentru 2014 o cifră de afaceri de 9,39 milioane euro şi un EBITDA de 1,54 milioane euro. Tot în 2014, Entersoft Group a angajat 45 de noi specialişti, crescând astfel echipa cu 35% faţă de anul interior. Entersoft Group va continua planul de investiţii de 5 milioane de euro în regiune, cu derulare pe intervalul 2014-2017, pentru dezvoltarea de noi produse software.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO