Business Hi-Tech

Eutron vrea să le vândă băncilor automate de casete de valori

Eutron vrea să le vândă băncilor automate de casete de valori

Autor: Claudiu Ilioiu

09.07.2012, 00:02 740

Eutron, integrator de soluţii specifice pentru piaţa financiar-bancară cu afaceri de 6 mil. euro anul trecut, a prezentat în România SafeStore Auto un automat de casete de valori care poate înlocui vechile casete de valori din bănci şi care poate oferi clienţilor acces 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7 la bunurile depozitate.

SafeStore Auto, realizat de Gunnebo (Suedia), este un automat de casete de valori care intră în categoria de tip self-service şi se adresează industriei financiar bancare. Dan Ţone, directorul general al Eutron, a precizat pentru ZF că se aşteaptă ca în 2012 să fie semnate două contracte pentru implementarea automatului de casete de valori.

Eutron a încheiat anul trecut cu afaceri de 25 de milioane de lei, cu 15% mai mult faţă de 2010. "Anul trecut am făcut 25 de milioane de lei, iar în acest an sperăm să creştem cu 10%", a declarat pentru ZF Dan Ţone. Înfiinţată în 1994, Eutron are 82 de angajaţi şi are ca principal obiect de activitate vânzarea de maşini de numărat şi de verificat banii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO