Business Hi-Tech

Evolio a lansat un phablet dual-sim cu procesor octa-core

Evolio a lansat un phablet dual-sim cu procesor octa-core

Autor: Ioana Nita

31.03.2014, 18:21 995

Compania locală Televoice, care oferă diferite produse electronice sub brandul Evolio, a lansat smartphone-ul dual-sim X6, unul dintre cele mai performante telefoane din portofoliul său, care dispune de procesor octa-core, memorie RAM de 2 GB şi cameră foto de 13 MP.

Noul telefon Evolio poate fi considerat un „phablet” datorită dimensiunii ecranului de 5,5 inchi care are o rezoluţie de 1920x1080 pixeli. Modelul X6 vine echipat cu o cameră foto frontală de 8 MP, capacitate de stocare internă de 16 GB, baterie de 3150 mAh şi rulează sistemul de operare Android 4.2 de la Google. Terminalul are de asemenea încorporată tehnologia NFC (near field communication) care permite efectuarea de tranzacţii financiare, schimb de conţinut digital şi conectarea la alte echipamente electronice.

Smartphone-ul Evolio X6 urmează să fie comercializat în magazine din a doua jumătate a lunii aprilie, în prezent fiind disponibil pentru precomenzi pe site-ul companiei. Preţul de listă al telefonului este de 1.499 lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO