Business Hi-Tech

evoMAG , controlat de antreprenorul Mihai Pătraşcu, estimează o creştere de aproximativ 20% a vânzărilor de Black Friday faţă de 2019 şi majorează stocurile cu 50%

evoMAG , controlat de antreprenorul Mihai Pătraşcu,...

Autor: Roxana Rosu

15.10.2020, 09:37 186

Retailerul online evoMAG , controlat de antreprenorul Mihai Pătraşcu, estimează o creştere de aproximativ 20% a vânzărilor realizate anul acesta de Black Friday faţă de 2019 şi a decis să majoreze stocurile cu 50%.

evoMAG organizează evenimentul de shopping Black Friday toată luna noiembrie.

„Estimăm, anul acesta, o creştere de aproximativ 20% a vânzărilor realizate în perioada de Black Friday faţă de BF-ul trecut. Investiţia de la începutul anului în sistemul de management al depozitului ne permite să creştem stocurile acum cu 50% şi, prin urmare, să livrăm mai rapid produsele comandate”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

evoMAG a reorganizat şi activitatea de recepţie a mărfii şi de procesare a coletelor, organizând 3 locaţii de recepţie şi 3 locaţii de procesare a coletelor, concomitent cu creşterea numărului de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO