Business Hi-Tech

Exclusiv ZF IT Generation: Start-up-ul de health-tech Medic Chat ridică o rundă de investiţie de 250.000 de euro, condusă de Cleverage VC. “Prezenţa la ZF IT Generation chiar ne-a ajutat să începem discuţii cu investitori”. Detalii în această seară, la ora 19.00

Autor: Adrian Seceleanu

08.03.2021, 13:32 150

Start-up-ul Medic Chat, care a construit o platformă online - accesibilă prin aplicaţii dedicate pentru smartphone-uri dar şi pe web -  prin care le oferă acces utilizatorilor la doctori, a ajuns la un acord pentru derularea unei runde de investiţii de 250.000 de euro, care va fi condusă de fondul de investiţii Cleverage.

Cosmin Dumitrache, cofondator Medic Chat, revine după un an de zile la ZF IT Generation şi oferă detalii în exclusivitate despre evoluţia businessului, structura finanţării - care include şi listarea pe o platformă de crowdfunding, dar şi planurile de viitor.
“Data trecută prezenţa în emisiunea ZF IT Generation chiar ne-a ajutat să începem discuţii cu investitori”, a declarat Cosmin Dumitrache în cadrul interviului.

Până la emisiunea care va fi difuzată în această seară la ora 19.00 pe zf.ro şi pe pagina de Facebook ZF www.facebook.com/ziarulfinanciar, urmăriţi câteva declaraţii făcute de Cosmin Dumitrache.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO