Business Hi-Tech

Un nou exit pentru Gecad Ventures: Furnizorul de servicii de telemedicină veterinară PawSquad, fondat în 2015 de Diwaker Singh şi Radu Georgescu în Marea Britanie, a fost preluat de grupul veterinar european IVC Evidensia

Un nou exit pentru Gecad Ventures: Furnizorul de servicii...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2021, 10:52 236

Furnizorul de servicii de telemedicină veterinară PawSquad, fondat în 2015 de antreprenorii Diwaker Singh şi Radu Georgescu în Marea Britanie, a fost preluat de grupul veterinar european IVC Evidensia, cu operaţiuni în 12 ţări.

Radu Georgescu, fondatorul Gecad Ventures, este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria locală de tehnologie după o lungă serie de exituri de succes din companii locale, începută cu vânzarea antivirusului RAV gigantului Microsoft în 2003.

În urma tranzacţiei, PawSquad va continua să funcţioneze ca o entitate autonomă în cadrul grupului IVC.

“Ne plac animalele şi am lansat PawSquad cu obiectivul de a ne asigura că proprietarii au acces imediat, 24/7, la servicii veterinare de calitate, de acasă. Până acum, PawSquad s-a dovedit un mare succes. Am avut o dezvoltare permanentă confirmând astfel că este o nevoie clară pentru acest gen de servicii. Reţeaua extinsă de care se bucură IVC Evidensia ne va ajuta să întărim poziţia PawSquad şi să dezvoltăm şi mai mult acest serviciu, asumându-ne obiective îndrăzneţe.”, a declarant Diwaker Singh, preşedinte şi fondator al PawSquad.

Aproximativ jumătate din toate întrebările primite de echipa de veterinari soldându-se cu o trimitere ulterioară la o clinică veterinară, în restul cazurilor asigurându-se verificarea de la distanţă a stării animalului de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO