Business Hi-Tech

Externalizare, mai mulţi angajaţi în centrele de soft şi servicii şi aplicaţii pentru mobil şi tablete

„Flota“ de tablete şi smartphone-uri de la consumatori şi din mediul de business a crescut.

Clienţii vor începe să le ceară tot mai des furnizorilor să aibă acces la informaţii sau servicii de pe echipamentele lor mobile.

„Flota“ de tablete şi smartphone-uri de la consumatori şi din mediul de business a crescut. Clienţii vor începe să le ceară tot mai des furnizorilor să aibă acces la informaţii sau servicii de pe echipamentele lor mobile.

Autor: Adrian Seceleanu

05.01.2015, 00:06 409

Continuă dezvoltarea centrelor de soft şi servicii de IT

România va continua să atragă investiţii în extinderea sau dezvoltarea de la zero a centrelor din care programatori sau specialişti în IT vor lucra pentru clienţi internaţionali, în condiţiile în care raportul preţ / cunoştinţe / locaţie rămâne unul favorabil.

 

Tabletele şi smartphone-urile intră mai puternic în business

Fie că este vorba de achiziţia de asemenea echipamente care să fie utilizate de angajaţi, fie că este vorba de crearea de aplicaţii prin care clienţii unei companii să aibă acces la produse/servicii/informaţii de pe aceste gadgeturi, tabletele şi smartphone-urile vor juca un rol şi mai important în business în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO